В даному продукті поєднуються зерна пшениці, вівса, кукурудзи і ячменю, оскільки.:
- Пророслі зерна пшениці в порівнянні з іншими злаками (вівса, кукурудзи), багаті за змістом вітамінів А, С, Тобто Вони корисні для онкологічних хворих; людей, схильних до простудних захворювань (туберкульоз, бронхіт); дітей з хворими легенями, схильних до рахіту, дистрофії, а також ефективні при лікуванні виразки шлунка і дванадцятипалої кишки, екземи та інших захворювань.
- Вітамінна активність пророслого зерна кукурудзи набагато вище, ніж в інших зернових. Особливо важливо, що пророслі зерна кукурудзи містять високу кількість вітамінів групи В, а також вітаміну Е. Відмінною рисою пророслих зерен кукурудзи є високий вміст факторів, що впливають на поділ клітин, а також рослинних андрогенів і естрогенів (які підвищують фізичну працездатність, стимулюють потенцію, вирішують проблеми жіночих і чоловічих статевих органів);
- Пророслі зерна вівса за вмістом макро - і мікроелементів займають перше місце серед злакових культур. Серед них відзначено високий вміст калію, кальцію, магнію, заліза, міді, цинку
- Пророслі зерна ячменю цінні тим, що в них превалюють низькомолекулярні білкові речовини, багаті активними ферментами (амілаза, протеаза, пероксидаза), а за вмістом макро - і мікроелементів ячмінь займає лідируюче місце серед злакових культур. Білок, який входить до складу пророслих зерен пшениці, вівса, кукурудзи і ячменю містить всі незамінні амінокислоти (до 30% від загального вмісту білка), які є регулятором обмінних процесів в організмі, граючи важливу роль у профілактиці ожиріння, атеросклерозу, цукрового діабету і багатьох інших захворювань.
Зміст основних елементів:
Вітаміни: А, Е, В1, В2, В3, В5, В6, В9, Н, Холін, РР, С.
Мікроелементи: Бор, Молібден, Селен, Хром, Залізо, Ванадій, Марганець, Цинк, Йод, Мідь, Фтор.
Макроелементи: Калій, Кальцій, Кремній, Магній, Фосфор.
Незамінні амінокислоти: Валін, Ізолейцин, Лейцин, Лізин, Метіонін, Трионин, Триптофан, Фенілаланін.
Замінні амінокислоти: Аланін, Аргінін, Аспаргиновая кислота, Гістидин, Гліцин, Глутамінова кислота, Пролін, Серин, Терозин, Цистин.
Кислоти ( Щавлева, лимонна, молочна, янтарна, оцтова, пропіонова.
Цукру і вуглеводи: Фруктоза, Глюкоза, Сахароза, Мальтоза, Мальтотриоза, Глюкодифруктоза, Раффикоза, Фруктозан, Арабикоза, Ксилоза.
Ферменти: Ліпазу, Цитаза, Протеази, Фосфатази, А і В амілази, В-глюкопаза.
Дія:
- покращують процеси травлення, в тому числі, при дисбактеріозі кишечника;
- нормалізують обмінні процеси в органах та системах організму, в тому числі, у серцевому м'язі;
- підвищують імунологічну захист організму;
- надають загальнозміцнюючу і тонізуючу дію;
- володіють антиоксидантною дією;
- підвищують фізичну і розумову працездатність;
- знижують вміст холестерину;
- мають гіпохолестеринемічну дію;
- стимулюють лактацію;
- покращують функцію чоловічих статевих залоз, стимулюють потенцію;
- покращують жовчовиділення;
- мають обволікаючу, жовчогінну та сечогінну дію, сприяють виведенню токсинів та радіонуклідів з організму;
- покращують роботу кровоносної системи, особливо при залізодефіцитній анемії; підвищують вміст гемоглобіну в крові;
- застосовуються при виснаженні нервової системи, що полегшує наслідки стресів;
- використовуються в комплексній програмі при діабеті, ожирінні;
- покращують стан шкіри і нігтів, зміцнюють волосся;
- ефективні при: захворюваннях шлунково-кишкового тракту; хронічних колітах, гастритах і гастродуоденітах; при комплексному лікуванні виразкової хвороби шлунка і дванадцятипалої кишки, дизбактеріозі, алергії; після перенесених гострих інфекційних захворювань, харчових отруєнь, тривалого застосування антибіотиків і хіміотерапевтичних препаратів, радіо-опромінень; вірусних захворюваннях органів верхніх дихальних шляхів.Показання для примененияВ харчуванні здорових людей
- при заняттях спортом, фізичних і розумових перевантаженнях;
- під час вагітності та годування груддю;
- для профілактики серцево-судинних і онкологічних захворювань;
- з метою покращення обмінних процесів в організмі. В лікувально-профілактичному харчуванні
- при порушенні діяльності шлунково-кишкового тракту;
- при порушеннях обмінних процесів;
- при порушеннях ліпідного обміну;
- для поліпшення обмінних процесів при фізичних і розумових перевантаженнях.
- при порушенні діяльності чоловічих статевих залоз. В дієтичному харчуванні
- при захворюваннях печінки, жовчного міхура, нирок;
- при хронічних холециститах, панкреатитах, колітах, порушень функцій чоловічих статевих залоз;
- при лікуванні анемії.
Рекомендації щодо застосування: дітям з 3-х років; дорослим всіх вікових категорій, особливо жінкам у період вагітності, у післяпологовий період, а також у період лактації.
Вживати: по 1-й столовій ложці в день, додаючи сік, кефір, йогурт, каші, та ін.
Ефективність: підтверджена клінічними випробуваннями ІПАГ АМН України, висновок № 01-137.2003
Протипоказання до застосування продукту немає.
Цей та інші товари ви можете придбати в нашому інтернет-магазині dolgozhitel.com.ua
Основні | |
---|---|
Вага | 150 г |
Виробник | Чойс |
Країна виробник | Україна |
Склад | порошок з пророслих зерен пшениці, вівса, кукурудзи і ячменю |
Користувальницькі характеристики | |
Застосування: | по 1-й столовій ложці в день, додаючи сік, кефір, йогурт, каші, та ін. |
Форма випуску | Порошок |
Рекомендовано: | покращують процеси травлення, в тому числі, при дисбактеріозі кишечника; нормалізують обмінні процеси в органах та системах організму, в тому числі, у серцевому м'язі; підвищують імунологічну захист організму; надають загальнозміцнюючу і тонізуючу дію; володіють антиоксидантною дією, підвищують фізичну і розумову працездатність; знижують вміст холестерину; володіють гіпохолестеринемічну дію; стимулюють лактацію; |
форма випуску | порошок |
- Ціна: 170 ₴