Олія пшениці властивості
Олія зародків пшениці виробляється з зародків, що є в сухих зернах пшениці. Олія специфічно на смак. До глибокої старості зберігає здорове серце та судини, містить октаконазол, який, за образною виразою доктора Аткінса, є «надійним паливом для мозку». Олія виробляється не з пшениці, що проросла, або паростків пшениці. Саме зародки в зернах пшениці є джерелами більшої частини жиророзчинних вітамінів, олій, білків та ін.
Олія зародків пшениці «ТЗ «Ан-нушка» склад і переваги
Олія зародків пшениці, отримана методом низькотемпературної екстракції, містить загального токоферолу не менш ніж 60 мг%, вітаміни А, Е, жирні кислоти: пальмітинову, стеаринову, олеїнову, лінолеву, ейкозенову та інші, без ГМО та консервантів.
Олія зародків пшениці застосування
Рекомендовано:як додаткове джерело вітамінів А, Е, поліненасичених жирних кислот, для поліпшення роботи органів зору, травлення, серцево-судинної, репродуктивної систем, для оптимізації складу раціонів осіб, що перебувають в умовах впливу несприятливих екологічних або виробничих чинників.
Застосовується в оздоровчих раціонах у разі зниженої потенції в чоловіків, порушення деторідної функції в жінок, сприяє нормальному протіканню вагітності. Для зовнішнього застосування використовується для масажів за нормальної та сухої шкіри.
Олія зародків пшениці в лікуванні відставання дітей у фізичному розвитку успішно застосовується й докладніше про це на сайті в розділі « Енциклопедія здоров'я». Застосовується олія з вмістом загального токоферолу не менш ніж 35 мг% — по 1 чайній ложці один раз на день, під час їди. На курс використовують 2 флакони олії по 100 мл.
Спосіб уживання:дорослим по 2-3 чайні ложки вранці під час їди (можна додавати в страви, що не підлягають термічній обробці).
Тривалість вживання:2-4 тижні, надалі за рекомендацією лікаря.
Протипоказання у разі вживання:не рекомендується вживати у разі індивідуальної нестерпності до компонентів продукту.
Форма випуску:олійна рідина в пакованні виробника (банки полімерні плоскі темного кольору, місткістю нетто 200 мл.)
Умови збереження:в оригінальному пакованні, у сухому місці за температури не вище ніж 25 °C. Після відкриття паковання зберігати в холодильнику.
Харчова цінність г/100 г:жири — 99,9, білки — 0, вуглеводи — 0,1.
Енергетична цінність (калорійність), ккал/100г: 889,5.
Срок годности:1 рік від дати виготовлення.
Основні | |
---|---|
Форма випуску | Рідина |
Виробник | Аннушка |
Країна виробник | Україна |
Склад | Масло зародышей пшеницы, полученное путем низкотемпературной экстракции. Количество общего токоферола не менее 27 мг. Содержит витамины А, Е, полиненасыщенные жирные кислоты пальмитиновую, стеариновую, олеиновую, линолевую, линоленовую, эйкозановую и другие; вспомогательные ингредиенты – кукурузное масло. Продукт не содержит ГМО. Не содержит консервантов. |
Користувацькі характеристики | |
склад | Масло зародків пшениці, отримане шляхом низькотемпературної екстракції. Кількість загального токоферолу не менше 27 мг. Містить вітаміни А, Е, поліненасичені жирні кислоти: пальмітинову, стеаринову, олеїнову, лінолеву, ліноленову, эйкозановую та інші; допоміжні інгредієнти – кукурудзяна олія. Продукт не містить ГМО. Не містить консервантів. |
Бренд | Аннушка |
обсяг | 200 мл |
застосування | Дорослим по 2 -3 чайні ложки вранці під час їжі (можна додавати у страви, які не підлягають термічній обробці). Тривалість вживання: 2 - 4 тижні, в подальшому за рекомендацією лікаря. |
свідчення | для поліпшення роботи органів зору, травлення, серцево-судинної, репродуктивної системи та для оптимізації хімічного складу раціонів харчування осіб, які перебувають в умовах впливу несприятливих екологічних і виробничих факторів. Перед прийомом рекомендується проконсультуватися з лікарем. |
- Ціна: 117 ₴