Олія насіння гарбуза має антиоксидантну, антисклеротичну, протизахищену, гепатопротекторну, жовчогінну, антидизуричну, протиатеросклеротичну дію. Препарати олії насіння гарбуза застосовуються у разі цирозу та дистрофії печінки, гепатитів, холецистохолангіту, дискінезії жовчовивідних шляхів; виразкової хвороби шлунка та дванадцятипалої кишки, гастриту; гіперліпідемії й атеросклерозу; аденоме передміхурової залози. Ректально використовують у разі аденомі передміхурової залози, простати; геморою й анальних тріщин. Як місцевий і зовнішній засіб використовується: у дерматології — у разі псоріазу, екземи, гіперкератозу, опіків, трофічних виразок, пролежнів; у гінекології — у разі ерозії шийки матки, кольпіту, ендоцервіциту; у стоматології — у разі пародонтозу, стоматитів. Насіння гарбуза ефективне певною мірою проти різних стрічкових гельмінтів.
Склад:
Олія насіння гарбуза, виготовлена за низькотемпературною технологією. Загального каротину не менш ніж 4,5 мг%. Містить вітаміни А, Е, жирні кислоти пальмітинову, стеаринову, олеїнову, ліноленову, лінолеву та інші; допоміжні інгредієнти — кукурудзяну олію. Продукт не містить ГМО. Не містить консервантів.
Рекомендовано:
До раціону для поліпшення функціонування органів травлення, серцево-судинної системи, печінки, передміхурової залози та у разі гельмінтозу. Перед прийманням рекомендується проконсультуватися з лікарем.
Спосіб уживання:
Дорослим по 2-3 чайних ложки на день під час їди (можна додавати в страви, що не підлягають термічному обробленню).
Тривалість вживання:
1-6 місяців, надалі, за рекомендацією лікаря.
Протипоказання у разі вживання:
Нрекомендується вживати у разі індивідуальної нестерпності до компонентів продукту.
Форма випуску:
Масляниста рідина в пакованні виробника (банки полімерні плоскі темного кольору, місткістю нетто 200 мл.)
Умови зберігання:
В оригінальному пакованню, у сухому місці за температури не вище 25 °C. Після відкриття паковання зберігати в холодильнику.
Харчова цінність г/100 г:
- жири — 99,9
- білки — 0
- вуглеводи — 0,1
Енергетична цінність (калорійність), ккал/100 г:
889,5.
Срок годности:
1 рік від дати виготовлення.
Основні | |
---|---|
Виробник | Аннушка |
Країна виробник | Україна |
Форма випуску | Рідина |
Користувацькі характеристики | |
склад | Олія насіння гарбуза, виготовлене за низькотемпературної технології. Загального каротину не менше 4,5 мг%. Містить вітаміни А, Е, жирні кислоти: пальмітинову, стеаринову, олеїнову, ліноленову, лінолеву і інші; допоміжні інгредієнти – кукурудзяна олія. Продукт не містить ГМО. Не містить консервантів. |
Бренд | Аннушка |
обсяг | 200мл |
застосування | Дорослим по 2 - 3 чайні ложки в день під час їжі (можна додавати у страви, які не підлягають термічній обробці). Тривалість вживання: 1-6 місяців, в подальшому за рекомендацією лікаря. |
свідчення | при цирозі і дистрофії печінки, гепатитах, холецистохолангіті, дискінезії жовчевивідних шляхів; виразкової хвороби шлунка та дванадцятипалої кишки, гастриті; гіперліпідемії і атеросклерозі; аденомі передміхурової залози. Ректально використовуються при аденомі передміхурової залози, простатит; геморої і анальних тріщинах. Як місцеве та зовнішній засіб використовується: в дерматології - при псоріазі, екземі, гіперкератозі, опіках, трофічних виразках, пролежнях; у гінекології - при ерозії шийки матки, кольпіті, ендоцервіциті; у стоматології - при пародонтозі, стоматитах.Насіння гарбуза ефективні певною мірою проти різних стьожкових гельмінтів. |
форма випуску | масло |
- Ціна: 110 ₴