УВАГА! Під час оброблення замовлення менеджер уточнює наявність товару.
Чорниця звичайна (пліди)
Склад: чорниця 100%.
Ягоди чорниці мають зв'язувальні, протигнілектні та протимікробні властивості. Є повідомлення, що антоціани з плодів чорниці знижують агрегаційну здатність еритроцитів. Kapotini чорниці покращують нічний зір і функцію зорового апарату.
Способи застосування:
- при конъюнктивите: з'їдати щодня по 1 столовій ложці сухих ягід чорниці.
- за ангіне: 100 грамів подрібнених плодів залити 0,5 літра води, кип'ятити, поки кількість води не зменшиться до 0,3 літра, полоскати горло теплим відваром, 3-5 разів на день;
- у разі гіпертонії: 4 чайні ложки подрібнених сухих ягід залити 1 склянкою води, настояти 8 годин, процідити, випити настій упродовж доби;
- у разі хронічного коліту: 1 столову ложку подрібнених сухих ягід залити 1/4 склянки води, кип'ятити на слабкому вогні 20 хвилин, додати 1/4 склянки червоного вина, розмішати, кип'ятити ще 10 хвилин, настояти 1 годину, процідити, вживати по 1 столовій ложці тричі на день;
- під час поносу: 4 чайні ложки подрібнених сухих плодів залити 1 склянкою води кімнатної температури, настояти в термосі 8 годин, випити впродовж дня, дрібними ковтками.
- При геморою: 4 столові ложки подрібнених сухих плодів чорниці залити 1 склянкою води, кип'ятити 20 хвилин, настояти до остигання, процідити, робити клізми та обмивання 1 раз на день, на ніч, намагаючись якомога довше тримати розчин усередині;
- при гингивите, стоматите: 2 чайні ложки подрібнених сухих ягід залити 1 склянкою води, настояти 8 годин, процідити, полоскати рот теплим настоєм, 3-4 рази на день;
- у разі ослаблення зору: 1 столову ложку сухих ягід засинати в склянку та залити холодною водою так, щоб вода була вищою від чорниці на 2 сантиметри, настояти 8 годин. Знімання ягоди натщесерце, за 30 хвилин до їди.
- у разі поносу, болів у шлунку, маточному кровотечі, білокрівії, цукрового діабету: 4 чайні ложки подрібнених сухих ягід залити 2 склянками окропу, настояти 2 години. Приймати по 1/4 склянки 5-6 разів на день.
- у разі гострих та хронічних гастритів, поносів, дизентерії, зниженої кислотності шлункового соку, нетравлення шлунка, хронічних запорів, подагри, ревматизму: 2 столові ложки сухих подрібнених ягід залити 600 мл окропу, настояти, укутавши, 5 годин, процідити, вживати по 100 мл 5-6 разів на день, до їди;
Відвар відновлювальний запаси заліза в організмі, що підвищує гемоглобін, поліпшує кровопостачання серцевого м'яза, що перешкоджає утворенню тромбів: 2 столові ложки подрібнених сухих ягід залити 250 мл окропу, тубити 10 хвилин на повільному вогні, процідити, приймати по 50 мл 3-4 рази на день, перед їдою.
Протипоказання: захворювання підшлункової залози, оксалатурія, підвищена кислотність шлункового соку, знижена згортання крові.
Маса: 50 г.
Цей та інші товари ви можете купити в нашому інтернет-магазині dolgozhitel.com.ua
Основні | |
---|---|
Виробник | Союз Афган |
Країна виробник | Україна |
Вага | 50.0 |
Користувацькі характеристики | |
Бренд | ПП " Союз Афган |
Свідчення | при кон'юнктивіті, при ангіні, при гіпертонії, при хронічному коліті, при проносі,при геморої, при гінгівіті, стоматиті, при ослабленні зору, при проносі, болях у шлунку, матковій кровотечі, білокрів'ї, цукровому діабеті, при гострих і хронічних гастритах, проносах, дизентерії, зниженій кислотності шлункового соку, нетравленні шлунка, хронічних запорах, подагрі, ревматизмі,як відвар відновлює запаси заліза в організмі, підвищує гемоглобін, поліпшує кровопостачання серцевого м'яза, перешкоджає утворенню тромбів. |
Спосіб застосування | при кон'юнктивіті: з'їдати щодня по 1 столовій ложці сухих ягід чорниці. - при ангіні: 100 грам подрібнених плодів залити 0,5 літра води, кип'ятити, поки кількість води не зменшиться до 0,3 літра, полоскати горло теплим відваром, 3-5 разів на день; - при гіпертонії: 4 чайні ложки подрібнених сушених ягід залити 1 склянкою води, настояти 8 годин, процідити, випити настій протягом доби; - при хроническом колите: 1 столовую ложку измельчённых сухих ягод залить 1/4 стакана воды, кипятить на слабом огне 20 минут, добавить 1/4 стакана красного вина, размешать, кипятить ещё 10 минут, настоять 1 час, процедить, принимать по 1 столовой ложке 3 раза в день; - при поносе: 4 чайные ложки измельчённых сухих плодов залить 1 стаканом воды комнатной температуры, настоять в термосе 8 часов, выпить в течение дня, мелкими глотками. - При геморрое: 4 столовые ложки измельчённых сухих плодов черники залить 1 стаканом воды, кипятить 20 минут, настоять до остывания, процедить, делать клизмы и обмывания 1 раз в день, на ночь, стараясь как можно дольше держать раствор внутри; - при гингивите, стоматите: 2 чайные ложки измельчённых сушёных ягод залить 1 стаканом воды, настоять 8 часов, процедить, полоскать рот тёплым настоем, 3—4 раза в день; - при ослаблении зрения: 1 столовую ложку сухих ягод засыпать в стакан и залить холодной водой так, чтобы вода была выше черники на 2 сантиметра, настоять 8 часов. З'їсти ягоди натщесерце, за 30 хвилин до їжі. - при проносі, болях у шлунку, матковій кровотечі, білокрів'ї, цукровому діабеті: 4 чайні ложки подрібнених сухих ягід залити 2 склянками окропу, настояти 2 години. Приймати по 1/4 склянки 5-6 разів на день. - при гострих і хронічних гастритах, проносах, дизентерії, зниженій кислотності шлункового соку, нетравленні шлунка, хронічних запорах, подагрі, ревматизмі: 2 столові ложки сушених подрібнених ягід залити 600 мл окропу, настояти, закутавши, 5 годин, процідити, приймати по 100 мл 5-6 разів на день, до їди; |
Склад | чорниця 100%. |
- Ціна: 78 ₴