Кошик
507 відгуків
Пробіотик Сироп Йогуртовий 100 г сприяє розвитку нормальної та пригніченню патогенної флори кишківника

Пробіотик Сироп Йогуртовий 100 г сприяє розвитку нормальної та пригніченню патогенної флори кишківника

625 ₴

  • В наявності
+380 (97) 021-19-33
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Пробіотик Сироп Йогуртовий 100 г сприяє розвитку нормальної та пригніченню патогенної флори кишківника
Пробіотик Сироп Йогуртовий 100 г сприяє розвитку нормальної та пригніченню патогенної флори кишківника
625 ₴
В наявності
+380 (97) 021-19-33
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
СИРОП ЙОГУРТОВИЙ
 
Дисбактеріоз не є окремим захворюванням. Це синдром, у якому порушується баланс мікрофлори кишківника. Мікрофлора кишківника являє собою сукупність різних мікроорганізмів (біфідобактерій і молочнокислих бактерій), які мешкають у кишківнику на, так би мовити, взаємовигідних умовах із нашим організмом.
«Правильні» бактерії, що мешкають у кишківнику, вкрай важливі для нашого здоров'я. Вони беруть участь у синтезі низки вітамінів (К, С, РР, В2, В6, В12) й амінокислот, забезпечують нормальний газообмін, сприяють оновленню клітин кишківника. Крім того, підвищують активність кишкових ферментів, які забезпечують перетравлення їжі. Мікроорганізми кишківника, розщеплюючи білки, жири та вуглеводи, забезпечують обмін речовин. Також ці бактерії стимулюють роботу лімфоїдних клітин, які є основними активними клітинами імунної системи. Саме тому від здоров'я кишківника залежить здоров'я всього організму, адже мікрофлора кишківника здатна нейтралізувати дію хвороботворних бактерій. Але коли кількість таких корисних бактерій зменшується, а шкідливих, навпаки, збільшується, порушується баланс мікрофлори кишківника. Саме такий стан кишечника називається дисбактеріозом.  На його усунення доведеться витратити багато часу та докласти більше зусиль.
 
Склад: йогурт-концентрат, лактулоза, яблучний пектин, глюкозно-фруктозний сироп, сорбінова кислота (з червоної горобини).
Свойства:
  • Поліпшення балансу між представниками нормальної мікрофлори та патогенними або умовно-патогенними мікроорганізмами, сприяє розщепленню солей жовчних кислот, що дає змогу знизити концентрацію холестерину в крові.
  • Поліпшення травлення, а також нормалізація моторної функції кишківника, усунення здуття живота, метеоризму, кольок та ін.
  • Усунення інтоксикації завдяки активації компонентів місцевої імунної системи. Стимуляція та покращення функцій місцевого імунітету.
  • Губно впливають на бактерію Helicobacter, яка провокує розвиток виразкової хвороби та хронічного гастриту; 
  • Відновлює мікрофлору кишківника після антибіотикотерапії; 
  • Купує понос, викликаний гострою кишковою інфекцією. Придушення росту та розмноження патогенних мікробів у кишківнику, як-от сальмонели, літілобактери, кігели або холери,; зміцнюючи та оздоровлюючи кишкову стінку.
  • Усуває надлишкову кількість слизу зі стінок і з просвіту товстого кишківника; Прискорює процеси загоєння стінки товстої кишки.
  • Має протизапальну, антибактеріальну дію.
  • Вживання йогурт сиропу сприяє абсорбції мінералів і зміцненню кісток. Широко використовується для профілактики та в складі комплексного лікування остеопорозу. 
  • Потрапляючи в кишківник,  сприяє всмоктуванню та максимально повному засвоєнню кальцію. Регулярне  вживання йогурту-сиропу  знижує ризик розвитку карієсу.
  • Сироп також здатний зменшити рівень холестерину в крові, є гарним профілактичним засобом, що запобігає розвитку серцево-судинних захворювань.
  • Зменшує ризик виникнення злоякісних і кистових утворень.
  • Має антирахитичну й антиалергенну дію.
  • Наявність вітамінів В1, В2, В5, В6  в сиропі забезпечує клітинну активність.
 
Показання:
  • лікування печінкової енцефалопатії;
  • гострої та хронічної печінкової недостатності;
  • гепатитах, цирозах, гепатохолоциститів;
  • гастритів, виразкової хвороби;
  • алкогольної інтоксикації печінки;
  • закрепів різного походження; 
  • харчових отруєнь із синдромом гнильної диспепсії в дітей; 
  • гострої інфекційноїдіареї;
  • при  діареї, пов'язаній із вживанням антибіотиків,  променевою терапією;
  • дисбактериозе кишечника; 
  • геморою, анальних тріщин;
  • у післяопераційному періоді, особливо  у разі операцій кишечника;
  • для відновлення нормального функціонування кишківника після лікування антибіотиками, променевої терапії та хімієтерапії; 
  • гострих інфекційних захворювань, наприклад, грип, ГРЗ та ін.;
  • для профілактики та лікування алергії, карієсу, онкозаболівань;
  • для нормалізації роботи серцево-судинної, кістково-суглобової системи (переломи, остеопороз та ін.).

Цей та інші товари ви можете купити в нашому інтернет-магазині dolgozhitel.com.ua

Властивості компонентів:
Натуральний йогурт-концентрат отриманий із використанням чистої лінії культур Laktobacillusbulgaricus, Laktobacillusacidophilus, Lactococcuslactis за допомогою збивання пастеризованого молока в спеціальних стерильних умовах.
 
Сироп йогуртовий багатий на лактозу та лактулоз. Натуральний цукор утримує молекулу води та вивільняє її в міру потреби. 
 
Laktobacillusbulgaricus (болгарська паличка), яка входить до йогурт-концентрату, виявляє імуностимулювальну дію та здатна виживати під час проходження через шлунково-кишковий тракт.
Lactobacillusbulgaricus найбільша за розміром пробіотична бактерія, яка через конкурентні взаємини з патогенними (болезнезчинними) бактеріями, зупиняє їхній розвиток.
 
Корисні властивості болгарської палички унікальні та різноманітні. Основою їх є:
  • перетворення компонентів молока на зручну та корисну для травлення та засвоєння форму;
  • створення кислого середовища (за рахунок продукування молочної кислоти) у кишківнику, що сприяє розвитку та життєдіяльності нормальної та пригніченню патогенної мікрофлори.
Lactobacillusacidophilus — це ацидофільні бактерії? зазвичай наявні в травному тракті людини та необхідні для підтримки нормальної мікрофлори кишківника. Під час народження людини Lactobacillusacidophilus у кишківнику немає, але надалі відбувається їх колонізація та швидкий ріст.
 
Lactobacillusacidophilus є нормальною мікрофлорою в порожнині рота, товстій кишці та піхви. У шлунку та тонкому кишенні лактобактерії практично немає. 
 
Основна функція лактобактерій у піхві — підтримувати кисле середовище та пригнічувати ріст умовно патогенних мікроорганізмів.
 
Молочнокислі бактерії Lactobacillusacidophilus допомагають створити здорове середовище в шлунково-кишковому тракті, перешкоджають виникненню рецидивів повітропроникних інфекцій піхви та кишківника, підвищують опірність організму інфекціям, спричиненим іншими бактеріями. 
 
Лактулоза належить до пребіотиків.
Пребіотики — це речовини, які не всмоктуються в тонкій кишці, але створюють сприятливі умови та стимулюють ріст нормальної мікрофлори товстого кишківника.
Основною властивістю пребіотиків є їх вибіркове стимулювання, корисне для людського організму кишкової мікрофлори, до якої насамперед належать біфідобактерії та лактобацили.
 
Лактоза — вуглевод, який  міститься в молоці та молочних продуктах. Молекула лактози складається з залишків молекул глюкози та галактози.
 
Основне властивість лактози полягає в тому, що цей вуглевод є субстратом для розмноження та розвитку лактобацил і біфідобактерій. А лактобацили й біфідобактерії в нормі становлять основу нормальної мікрофлори кишківника. 
Тобто лактоза необхідна для профілактики та лікування різних порушень роботи шлунково-кишкового тракту.
Крім того, лактоза позитивно впливає на процеси розвитку центральної нервової системи в дітей. У дорослих вона є потужним стимулятором нервової системи.
Лактоза є потужним джерелом енергії.
Наприклад, для немовлят лактоза, що міститься в маминому грудному молоці, — це, мабуть,основною, головною взагалі, джерелом енергії. Завдяки їй  малюк гармонійно розвивається й набирає достатньої ваги. 
 
Яблучний пектин — це полісахарид із високою молекулярною масою, який являє собою розчинне харчове волокно (клітинка) і є у всіх клітинних стінках рослин і їхніх тканин.
 
Пектин під час зіткнення з водою перетворюється на гель, улюблене середовище проживання наших корисних  бактерий. Вони використовують її як пребіотичного джерела живлення, поглинають її та виробляють  корисні речовини, які потрапляють у нашу кров, надають масу корисних ефектів.
Яблучний пектин можна назвати природним «санітаром» нашого організму, оскільки він має здатність виводити з тканин отрути та шкідливі речовини: пестициди, іони важких металів, радіоактивні елементи, не порушуючи водночас природного бактеріологічного балансу організму. 
Користь пектину зумовлена впливом речовини на обмін речовин організму: він стабілізує окисно-відновні процеси, покращує периферійний кровообіг, перистальтику кишківника.
 
Пектин практично не засвоюється травною системою організму.
 
Проходячи разом з іншими продуктами по кишківнику, пектин всмоктує шкідливі речовини та холестерин, які разом із ним виводяться з організму. Користь пектину полягає також у його здатності покращувати мікрофлору кишківника, надавати помірну протизапальну та обволікальну дії на слизову оболонку шлунка під час виразкових уражень, формувати оптимальні умови для процесу розмноження корисних для організму мікробів.
 
Сорбінова кислота — високоефективний консервант, що подовжує термін зберігання харчових продуктів.
Широко застосовується в харчовій промисловості як консервант, даючи змогу збільшити термін зберігання харчових продуктів. 
Досить додати гроно червоних ягід у будь-яке варення: яблучне, вишневе, грушеве та ін., і таке варення краще зберігатиметься, воно збагатиться вітамінами та набуде приємного терпкого смакового відтінку.
Унікальна властивість горобини як природного консерванту, можна використовувати, наприклад, у похідних умовах. Якщо немає гарного джерела води, можна взяти жменю ягід, розтовкти їх і всипати в посудину з водою для знезараження.
Сорбінова кислота має ефективну антимікробну дію — пригнічує дріжджі, плісняві гриби, деякі бактерії (зокрема бактерії групи кишкової палички), чинить позитивний вплив на людський організм, підвищуючи імунітет і сприяючи детоксикації організму.
 
Вживання Сиропа йогуртового допомагає забезпечити організм повноцінним харчуванням та оздоровити  мікрофлору кишківника.
 
Сироп йогуртовий сприяє відновленню сил, корисний у будь-якому віці, особливо дітям і літнім людям.
 
У сиропі міститься 40% живої культури та 13% лактулози.
 
Рекомендації щодо застосування: дорослим по 1 чайній ложці двічі на день. Дітям по 1 кавовій ложці двічі на день. З профілактичною метою — вживання дорослим і дітям — 1 раз на день.
Перед вживанням збовтати.
Основні
ВиробникПримафлора
Країна виробникУкраїна
Форма випускуРідина
Вага100 г
СкладВ сиропі міститься 40% живої культури і 13% лактулози.йогурт-концентрат, лактулоза, яблучний пектин, глюкозно-фруктозный сироп, сорбінова кислота (з червоної горобини).Натуральний йогурт-концентрат отримано з використанням чистої лінії культур Laktobacillusbulgaricus, Laktobacillusacidophilus, Lactococcuslactis шляхом зброджування пастеризованого молока в спеціальних стерильних умовах.
Користувальницькі характеристики
Застосуваннядорослим по 1 чайній ложці 2 рази в день. Дітям по 1 кавовій ложці 2 рази в день. У профілактичних цілях – прийом дорослим і дітям - 1 раз в день.
РекомендованоПоліпшення балансу між представниками нормальної мікрофлори і патогенні або умовно-патогенними мікроорганізмами, сприяє розщепленню солей жовчних кислот, що дозволяє знизити концентрацію холестерину в крові. Згубно впливають на бактерію Helicobacterpylori, яка провокує розвиток виразкової хвороби і хронічного гастриту; Відновлює мікрофлору кишечнику після антибіотикотерапії;
форма випускурідина
  • Ціна: 625 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner