У цьому продукті поєднуються зерна пшениці, вівса, кукурудзи та ячменю, оскільки:
- Пророслі зерна пшениці проти інших злаків (овса, кукурудзи), багаті за вмістом вітамінів А, С, Е. Вони корисні для онкологічних хворих; людей, схильних до простудних захворювань (туберкульоз, бронхіти); дітей із хворими легкими, схильних до рахіту, дистрофії, а також ефективні під час лікування виразки шлунка та дванадцятипалої кишки, екземи та ін. заболеваний.
- Вітамінна активність пророслого зерна кукурудзи набагато вища, ніж в інших зернових. Особливо важливо, що пророслі зерна кукурудзи містять високу кількість вітамінів групи B, а також вітаміну Е. Відмітною рисою пророслих зерен кукурудзи є високий вміст чинників, що впливають на поділ клітин, а також рослинних андрогенів та естрогенів (які підвищують фізичну працездатність, стимулюють потенцію, розв'язують проблеми жіночих і чоловічих статевих органів);
- Пророслі зерна вівса за вмістом макро- та мікроелементів займають перше місце серед злакових культур. Серед них відзначений високий вміст калію, кальцію, магнію, заліза, міді, цинку
- Пророслі зерна ячменю цінні тим, що в них превалюють низькомолекулярні білкові речовини, багаті на активні ферменти (амілаза, протеаза, пероксидаза), а за вмістом макро- та мікроелементів ячмінь займає провідне місце серед злакових культур. Білок, який входить до складу зерен пшениці, вівса, кукурудзи та ячменю, містить усі незамінні амінокислоти (до 30% від загального вмісту білка), які є регулятором обмінних процесів в організмі, відіграючи важливу роль у профілактиці ожиріння, атеросклерозу, цукрового діабету та багатьох інших захворювань.
Вміст основних елементів:
Вітаміни А, Е, В1, В2, В3, В5, В6, В9, Н, Холін, РР, С.
Мікроелементи: Бор, Молібден, Селен, Хром, Залізо, Ванадій, Марганець, Цинк, Йод, Мідь, Фтор.
Макроелементи: Калій, Кальцій, Кремній, Магній, Фосфор.
Незамінні амінокислоти: Валін, Ізолейцин, Лейцин, Лізин, Метіонін, Тріонін, Триптофан, Фенілаланін.
Замінні амінокислоти: Аланін, Аргінін, Аспаргінова кислота, гістидин, Гліцин, Глутамінова кислота, Пролін, Серин, Терозин, Цистин.
Кислоти: Цавлева, лимонна, молочна, бурштинова, оцтова, пропіонова.
Цукор і вуглеводи: Фруктоза, Глюкоза, Сахараза, Мальтоза, Мальтотріоза, Глюкодифруктоза, Раффікоза, Фруктозан, Арабікоза, Ксилоза.
Ферменти: Ліпаза, Цитаза, Протеази, Фосфатази, А і В амілази, В-глюкопаза.
Дія:
- покращують процеси травлення, зокрема у разі дисбактеріозу кишечника;
- нормалізують обмінні процеси в органах і системах організму, зокрема в серцевому м'язі;
- підвищують імунологічний захист організму;
- надають загальнозміцнювальну та тонізувальну дію;
- мають антиоксидантну дію;
- підвищують фізичну та розумову працездатність;
- знижують вміст холестерину;
- мають гіпохолестеринемічну дію;
- стимулюють лактацію;
- поліпшують функцію чоловічих статевих залоз, стимулюють потенцію;
- покращують жовчовиділення;
- мають обволікальну, жовчогінну та сечогінну дію, сприяють виведенню токсинів і радіонуклідів з організму;
- покращують роботу кровоносної системи, особливо у разі залізодефіцитної анемії; підвищують вміст гемоглобіну в крові;
- застосовуються у разі виснаження нервової системи, полегшує наслідки стресів;
- використовуються в комплексній програмі у разі діабету, ожиріння;
- покращують стан шкіри та нігтів, зміцнюють волосся;
- ефективні у разі: захворювань шлунково-кишкового тракту; хронічних колітів, гастритів і гастродуоденітів; під час комплексного лікування виразкової хвороби шлунка та дванадцятипалої кишки, дисбактеріозу, алергії; після перенесених гострих інфекційних захворювань, харчових отруєнь, тривалого застосування антибіотиків і хіміотерапевтичних препаратів, радіоопромінень; вірусних захворювань органів верхніх дихальних шляхів. Показання для застосування В харчуванні здорових людей
- під час занять спортом, фізичних і розумових перевантажень;
- під час вагітності та годування груддю;
- для профілактики серцево-судинних і онкологічних захворювань;
- для поліпшення обмінних процесів в організмі. У лікувально-профілактичному харчуванні
- у разі порушення діяльності шлунково-кишкового тракту;
- у разі порушень обмінних процесів;
- у разі порушень ліпідного обміну;
- для поліпшення обмінних процесів під час фізичних і розумових перевантажень.
- у разі порушення діяльності чоловічих статевих залоз. У дієтичному харчуванні
- у разі захворювань печінки, жовчного міхура, нирок;
- у разі хронічних холециститтів, панкреатитів, колітів, порушень функцій чоловічих статевих залоз;
- під час лікування анемії.
Рекомендації щодо застосування: дітям із 3 років; дорослим усіх вікових категорій, особливо жінкам у період вагітності, у післяпологовий період, а також у період лактації.
Употреблять: по 1 столовій ложці на день, додаючи в сік, кефір, йогурт, каші та ін.
Ефективність: підтверджена клінічними випробуваннями ІПАГ АМН України, висновок No 01-137.2003
Протипоказання: до застосування продукту немає.
Цей та інші товари ви можете купити в нашому інтернет-магазині dolgozhitel.com.ua
Основні | |
---|---|
Вага | 100 г |
Виробник | Чойс |
Країна виробник | Україна |
Кількість в упаковці | 10 шт. |
Склад | порошок з пророслих зерен пшениці, вівса, кукурудзи і ячменю |
Користувальницькі характеристики | |
Застосування: | по 1-й столовій ложці в день, додаючи сік, кефір, йогурт, каші, та ін. |
Форма випуску | Порошок |
Рекомендовано: | покращують процеси травлення, в тому числі, при дисбактеріозі кишечника; нормалізують обмінні процеси в органах та системах організму, в тому числі, у серцевому м'язі; підвищують імунологічну захист організму; надають загальнозміцнюючу і тонізуючу дію; володіють антиоксидантною дією, підвищують фізичну і розумову працездатність; знижують вміст холестерину; володіють гіпохолестеринемічну дію; стимулюють лактацію; |
- Ціна: 173 ₴