Кошик
473 відгуків
«Отрубі житні» 250 г-за закрепів, гастритів, захворювань шлунка та підшлункової залози

«Отрубі житні» 250 г-за закрепів, гастритів, захворювань шлунка та підшлункової залози

40 

  • Немає в наявності
+380 (97) 021-19-33
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
«Отрубі житні» 250 г-за закрепів, гастритів, захворювань шлунка та підшлункової залози
«Отрубі житні» 250 г-за закрепів, гастритів, захворювань шлунка та підшлункової залози
40 
Немає в наявності
+380 (97) 021-19-33
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Висівки житні 

Склад: висівки житні -100%
Рекомендовано: як дієтичну добавку до раціону — джерело харчових волокон. Природного йоду, природних вітамінів і мінеральних речовин, створює оптимальні дієтологічні умови для нормалізації моторної функції кишківника, виведення токсичних речовин з організму.
Висівки корисні:
- У разі порушень функції печінки, жовчного міхура, підшлункової залози, хронічних захворювань шлунка та кишківника, гастритів, гастроуоденітів, ентероколітів (у період ремісії та вживання загострення)
- У разі дисбактеріозів, запорів, ожиріння, цукрового діабету, атеросклерозу судин, для профілактики ракових захворювань товстої кишки, для приймання в їжу всім людям, зацікавлені в правильному харчуванні.
Харчова (поживна) цінність 100 г:
Білки - 12,2 г
Жири — 3, 4 г
Вуглеводи - 8,7 г
Енергетична цінність ( калорійність) 100 г: 167 ккал

Спосіб приготування:
3-4 столові ложки розмішати в склянці кефіру, йогурту або іншої рідини, настояти 3-5 хвилин. Вживати дорослим по 1⁄2 склянки двічі на добу. Можна додавати в їжу — супи, м'ясні й овочеві страви.

Умови зберігання: Зберігати в пакованні виробника, у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.
Термін зберігання: 12 місяців.
Маса: 250 г


Основні
ВиробникНатураліс
Країна виробникУкраїна
Форма випускуПорошок
Складвисівки житні -100 %
Користувацькі характеристики
БрендНатураліс
Свідченняяк дієтичну добавку до раціону харчування - джерело харчових волокон. Природного йоду , природних вітамінів і мінеральних речовин , створює оптимальні дієтологічні умови для нормалізації моторної функції кишечника , виведення токсичних речовин з організму. Висівки корисні: - При порушеннях функції печінки , жовчного міхура , підшлункової залози , хронічних захворюваннях шлунка і кишечника , гастритах , гастроуоденитах , ентероколітах ( в період ремісії і стихання загострення) - При дисбактеріозах , запорах , ожирінні , цукровому діабеті , атеросклерозі судин , для профілактики ракових захворювань товстої кишки , для прийому в їжу всім людям , зацікавленим у правильному харчуанни .
Спосіб застосування3-4 столових ложки розмішати в склянці кефіру , йогурту або іншої рідини , настояти 3 - 5хвилин . Вживати дорослим по ½ склянки 2 рази на добу. Можна додавати в їжу - супи , м'ясні та овочеві страви.
форма випускупорошок
  • Ціна: 40 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner