Кошик
488 відгуків
Клітковина зародків пшениці з кісточками винограду, 250 г-при цукровому діабеті, целюліті

Клітковина зародків пшениці з кісточками винограду, 250 г-при цукровому діабеті, целюліті

55 

  • Немає в наявності
+380 (97) 021-19-33
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Клітковина зародків пшениці з кісточками винограду, 250 г-при цукровому діабеті, целюліті
Клітковина зародків пшениці з кісточками винограду, 250 г-при цукровому діабеті, целюліті
55 
Немає в наявності
+380 (97) 021-19-33
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Клітковина зародків пшениці з кісточками винограду

Склад: зародки пшениці знежирені до 0,1% (клітинка), кісточки винограду подрібнені.

Клітковина зародків пшениці з кісточками винограду є харчовим продуктом, який використовується в раціонах харчування як додаткове джерело макро- та мікроелементів: Ca, P, Zn, S, K, Fe, Mn, Cu, Se, Br, Cr, Ni, Cl, амінокислот, вітамінів С, Е, PP, групи B, флавоноїдів (кверцетину, гувератрола, антоціанідинів), харчових волокон у разі захворювань кістково-м'язової системи, целюліту, цукрового діабету, захворювань передміхурової залози, серцево-судинної системи. Цей харчовий продукт має унікальну здатність радіопротектора. Добре очищає організм.

Спосіб уживання: під час їжі по десертній ложці 3-4 рази на день, попередньо заливання водою, соком або кефіром.

Протипоказання у разі вживанняіндивідуальна чутливість до компонентів продукту.

Умови зберігання: у прохолодному захищеному від світла місці за температури до 25 °C.

Форма випуску: порошок в пакованні виробника фасований у поліетиленову місткість місткістю штоту нетто 250 г.

Харчова цінність г/100 г: жири — 0,5, білки — 11, вуглеводи — 52.

Енергетична цінність (калорійність), ккал/100г: 190 ккал.

Термін придатності: 1 рік від дня виготовлення й 1 місяць від дня відкриття паковання.

Основні
Форма випускуПорошок
ВиробникАннушка
Вага250 г
Країна виробникУкраїна
Користувацькі характеристики
БрендАннушка
Свідченняу раціонах харчування як додаткове джерело макро-і мікроелементів: Ca, P, Zn, S, K, Mg, Fe, Mn, Cu, Se, Br, Cr, Ni, Cl, амінокислот, вітамінів С, Е , РР, групи В , флавоноїдов (кверцетину, резвератрола, антоціанідінов ), харчових волокон при захворюваннях кістково – м'язової системи, целюліті, цукровому діабеті, захворюваннях передміхурової залози, серцево – судинної системи. Даний харчовий продукт має унікальну здатність радіопротектора. Добре очищає організм.
Спосіб застосуванняпід час їжі по десертній ложці 3-4 рази на день, попередньо заливши водою, соком або кефіром.
Складзародки пшениці знежирені до 0,1% (клітковина), подрібнені кісточки винограду.
  • Ціна: 55 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner