Кошик
487 відгуків
«Шляхові волокна насіння гарбуза, розторопші та ехінацеї» 300 г

«Шляхові волокна насіння гарбуза, розторопші та ехінацеї» 300 г

96 

  • Немає в наявності
+380 (97) 021-19-33
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
«Шляхові волокна насіння гарбуза, розторопші та ехінацеї» 300 г
«Шляхові волокна насіння гарбуза, розторопші та ехінацеї» 300 г
96 
Немає в наявності
+380 (97) 021-19-33
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Продукт має вибіркову здатність надавати гепатопротекторну та мембранопротекторну дію у разі патології печінки, підшлункової залози, передміхурової залози. Біофлавоноїди, каротиноїди є мембраностабілізаторами й антиоксидантами, забезпечують цілющість клітинних мембран, захищаючи клітини печінки, підшлункової залози, міокарда, простати від пошкодження вірусами, хімікатів, радіонуклідами, токсичними речовинами та ін. чужорідними агентами. Крім того, харчові волокна мають сорбційну дію, виводять з організму недорощені продукти обміну та ендотоксини.

  • Склад: Харчові волокна насіння гарбуза, розторопші, ехінацеї.
     
  • Ім'я дії:
    • лікування та профілактика хронічних захворювань печінки та жовчного міхура,
    • імунодефіцитних станів,
    • хронічних колітів, запорів, астенізації,
    • синдрому хронічної втоми.
     
  • Cпособ застосування:

    По 1-2 ст. л. 2-3 рази на добу за 30 хв до їди тривало (якщо немає індивідуальної нестерпності) до клінічного ефекту. Запивати достатньою кількістю рідини або додавати в кефір, сік, йогурт із розрахунку: на 1 ст. ложку харчових волокон — 100 мл рідини.

Основні
ВиробникГрін-Віза
СкладПищевые волокна семян тыквы, расторопши, эхинацеи.
Вага300 г
Країна виробникУкраїна
Користувацькі характеристики
Свідченнялікування та профілактика хронічних захворювань печінки і жовчного міхура, імунодефіцитних станів, хронічних колітів,закрепів, астенізація, синдрому хронічної втоми.
Спосіб застосуванняПо 1-2 ст. л. 2-3 рази на добу за 30 хв. до їжі тривало (якщо немає індивідуальної нестерпності) до отримання клінічного ефекту. Запивати достатньою кількістю рідини або додавати в кефір, сік, йогурт з розрахунку: на 1 ст. ложку харчових волокон — 100 мл рідини.
  • Ціна: 96 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner